De beste affiliate netwerken

Als je besloten hebt om met affiliate marketing aan de slag te gaan, dan start je natuurlijk door je aan te melden bij één of meerdere affiliate netwerken. Aangezien er nog al wat van deze affiliate netwerken zijn kunnen wij ons goed voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom laten we je hier graag kennismaken met een aantal van deze netwerken. Netwerken die populair zijn onder Nederlandse affiliates en dat zijn ze natuurlijk niet voor niets.

The Best Affiliate Marketers

Tradetracker

Groot netwerk in Nederland van bedrijven, ook wel adverteerders genoemd. Tradetracker heeft een database van meer dan 2000 adverteerders voor wie jij affiliate zou kunnen worden. Aan keuze dus geen gebrek. De software die dit affiliate netwerk gebruikt heeft diverse awards in de wacht weten te slepen en blinkt uit in eenvoud en gebruiksgemak.

Zanox

Het grootste affiliate netwerk in Europa. Dit netwerk heeft je maar liefst meer dan 4000 verschillende campagnes te bieden. Heldere overzichten en statistieken waardoor je optimaal de prestaties en inkomsten van jouw website kunt volgen. Door de app te downloaden blijf je ook mobiel op de hoogte.

Paypro

Affiliate netwerk dat veel adverteerders in de boeken heeft met betrekking tot (online) cursussen, e-books en verschillende dieetvormen. Voordeel van deze adverteerders is dat zij hoge vergoedingen (commissie) bieden. Een ander voordeel van je aanmelden als affiliate bij paypro is dat je de concurrentie die hier ook als affiliate is ingeschreven wat makkelijker kunt verslaan in vergelijking met die van Zanox en Tradetracker. Hier liggen zeker mogelijkheden, alleen moeten de onderwerpen/branche je wel liggen.

Daisycon

Ook Daisycon heeft een groot aantal adverteerders in de boeken. Inmiddels staat wat dit betreft de teller al boven de 1600 en kun je bij dit netwerk terecht voor de meest uiteenlopende producten of diensten. Daisycon is actief in meerdere Europese landen, waarbij Nederland duidelijk één van de landen is waar het de focus op legt. Je vindt hier toonaangevende bedrijven voor wie je affiliate kunt worden en deze naamsbekendheid kan er toe bijdragen dat mensen makkelijker tot aankoop over gaan. En dat betekent natuurlijk voor jou sneller en makkelijker geld verdienen!

Tradedoubler

Wereldwijd actief, waardoor je ook gemakkelijk verder kunt denken dan alleen affiliate zijn voor Nederlandse bedrijven. Hoge commissies zijn jouw deel, welke worden uitbetaald vanaf het moment dat er minimaal €50,- op jouw account staat. Grote internationale bedrijven staat bij Tradedoubler geregistreerd en zij maken maar wat graag gebruik van jouw diensten.

Naast deze grote affiliate netwerken zijn er ook verschillende grote bedrijven die zelf een affiliate programma aanbieden. Als je wil weten welke bedrijven dit zijn, dan zie je dit vaak op hun site als zij daar (vaak onderaan) iets hebben staan als “affiliate worden”.